Naised lõid Sauna Cupi särama

Turniiri kirglikuim mäng oli naiste 20+ vanuseklassi kolmanda ja neljanda koha kohtumine. Oski naiskond (valges) jälgib, kuhu Avantise mängija söödab. Arvo Tarmula

Turniiri kirglikuim mäng oli naiste 20+ vanuseklassi kolmanda ja neljanda koha kohtumine. Oski naiskond (valges) jälgib, kuhu Avantise mängija söödab. Arvo Tarmula

Tänavuse Sauna Cup korvpalliturniiri ehtisid eelkõige naiskonnad. Turniiri kõige kirglikumaks matšiks võib pidada naiste 20+ vanuseklassi kolmanda koha mängu Riia Avantise ja Tallinna Oski vahel.

Kuigi eelnevalt oli liikvele läinud eksitav info, et nad kohtusid tänavu Soomes Espoos toimunud veteranide finaalis 35+ vanuseklassis, siis tegelikult kohtusid nad seal poolfinaalis ja OSK suutis kahe silmaga võita. Hiljem tuli OSK maailmameistriks ja Avantis jäi neljandaks.

Kõrgetasemelised satsid mõlemad ja platsi peal oli näha, et tegu on „vanade sõpradega”. Vastasele ei antud armu mitte grammivõrdki. Punkt punkti heitluses juhtis kord napilt üks, siis aga teine. Poolaeg lõppes viigiliselt 19:19. Mängu viimasel minutil suutis kumbki pool aga kolmel korral ühe punktiga juhtima minna. 5,3 sekundit enne lõpuvilet tabasid riialannad korvi alt ja tablool oli 31:30 nende kasuks. OSK tormas rünnakule, sai veel õiguse küljeaudile ja nende mängija suutis ka siis palli vastaste korvi toimetada. Paraku 0,2 sekundit pärast lõpuvilet.

Publik oli kogunenud ümber platsi ja elas väga häälekalt kaasa. Naised näitasid ka tehniliselt head korvpalli, olid kiired ja atleetlikud. „Vanad sõbrad“ ei olnud sugugi sõnakõlks, sest pärast matši ruttasid mõlemad pooled ühisfotole ja OSKi mängijad tundusid Avantise võidu üle isegi rõõmustavat.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments