1

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 15. oktoobril

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu uksetehas võtab tööle robotid

Samal ajal, kui Eestile kuulutatakse majanduse mõõdukat jahenemist ja ettevõtted teevad kriisiplaane, oodatakse Haapsalu uksetehases kannatamatult uue üle kolme miljoni euro maksva tootmishoone valmimist.

Lõpsi ja Lepa kaitsjad kaebasid kohtuotsuse edasi

Veokihankel Silberautole eelise loomise eest süüdi mõistetud Haapsalu Linnahoolduse juhi Alo Lõpsi kaitsja Anu Toomemägi ja sama ettevõtte nõukogu liikme Riho Lepa kaitsja Erki Kergandberg kaebasid süüdimõistva otsuse edasi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Rein R.
Rein R.

Lihula külje alla (?) Koongasse (???) ujula??? Pikkmetsadel ujulat vist tõesti veel pole.

wpDiscuz