Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi mängis koos FC Floraga

Lõuna-Läänemaa JK poisid koos kogu FC Flora tiimiga, eesotsas Konstantin Vassiljevi Erik Sorga, Markus Poomi ja Enar Jäägeriga. Foto: Terje Lukats
Lõuna-Läänemaa JK poisid koos kogu FC Flora tiimiga, eesotsas Konstantin Vassiljevi Erik Sorga, Markus Poomi ja Enar Jäägeriga. Foto: Terje Lukats

Reedel mängis Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi U14 poiste võistkond oma järjekordse mängu Eesti noorte 2019. aasta meistrivõistlustel FC Flora noortetiimiga.

Tallinnas Nike Arenal peetud tulises kohtumises tuli Lõuna-Läänemaa JK poistel vastu võtta 2:5 kaotus. Meie poiste väravate eest hoolitsesid Geron Noor ja Keiro Ristikivi.

Mängule eelnes aga meeldiv sündmus. Nimelt Lõuna-Läänemaa JK U14 poistega tuli ühispildile Tallinna FC Flora põhimeeskond, kes valmistus samuti oma etteasteks Premium Liiga kohtumiseks Tallinna Kaleviga.

FC Flora mehed kutsusid noored lõuna-läänlased pildile Eesti jalgpalli peastaadionile A Le Coq Arenale.

Tallinna FC Flora meeskonna abitreener Norbert Hurt tänas Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi ühise pildi eest ja soovis noortele jalgpalluritele edu nende tegemistes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
4 aastat tagasi

Väga tore lugeda spordilugusi. Väga oluline, et väiksematest kohtadest lapsed ja noored saavad üle Eesti käia sportimas. Treenerile suur kiitus!

Neeme
4 aastat tagasi

Tundub jah, et rohkem lastetreenereid ei olegi kui see eneseimetleja. Õnneks on teistel vähegi enesekriitilist meelt ja ennast lugejate silmis täis ei tee. Paistab ka LE on ükskõik mis lehte pannakse.

Maie Leopard
4 aastat tagasi

Kui sportlikke tulemusi pole siis peab nn. uudise treima kellegi tuntumaga pildi tegemisest. Varsti tuleb juba lugu kuidas treener lastega seenel käis jne. Mingi enesekriitilisus võiks ju jääda.