0

Taebla suvevollel püstitati osalusrekord

Meeste turniiril näitas suurepärast mängu ja saavutas kindla esikoha kolmik Meelis Nukki, Lauri Loorits ja Madis Jõgisalu. Foto: erakogu

Taebla suvevolle kolmandal etapil lõi kaasa 52 võrkpallisõpra, mis tähistab üheksandat suve toimuva sarja osalusrekordit.

Meeste turniiril näitas suurepärast mängu ja saavutas kindla esikoha kolmik Meelis Nukki, Lauri Loorits ja Madis Jõgisalu. Parimas naiste võistkonnas mängisid Evelin Merilainen, Aive Aljaste, Eveli Maripuu, Maigi Koppe ja Alice Alberg. Etapi auhinnalaua kattis Lääne-Nigula vald.

Kolme etapi kokkuvõttes juhivad Taebla suvevollet naistest Evelin Merilainen, meestest Priit Nukki, noortest Grethel Rosiine Simson, seenioridest Maanus Jõevee ja perekondade arvestuses on liidriteks Ervin, Kadi, Margus ja Georg Paaliste.

Kokku mängitakse suvevollet kaheksal järjestikusel teisipäeval. Pall pannakse mängu kõikidel kordadel kell 18.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz