0

EMil tiitlit kaitsnud Katrina Lehis kaotas põhiturniiri avaringis

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Katrina Lehis. Foto: Bizzi Team

Katrina Lehis. Foto: Bizzi Team

Düsseldorfis peetavatel vehklemise Euroopa meistrivõistlustel toimub täna naiste epee individuaalturniir. Mullust meistritiitlit kaitsnud Katrina Lehis kaotas põhiturniiri esimeses ringis, võistlust jätkavad Kristina Kuusk, Julia Beljajeva ja Irina Embrich, vahendas Postimees.

Lehis hoidis ungarlanna Dorina Budai vastu suurema osa ajast initsiatiivi, kuid jäi seisult 8:6 taha 9:11 ja kaotas matši 12:13. EM-kuld jääb kaitsmata.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz