Sukles Euroopa Parlamendi valimistest: täiesti normaalne tulemus

Urmas Sukles. Foto: Lemmi Kann

Urmas Sukles. Foto: Lemmi Kann

Eile lõppenud Euroopa Parlamendi valimisel sai enim hääli Reformierakond, kuid populaarseim kandidaat oli endine suursaadik ja välisminister Marina Kaljurand.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles jäi valimistulemusi kommenteerides napisõnaliseks. „Mida seal ikka arvata?” ütles Sukles. „Mul väga suuri ootusi parlamendivalimistel ei olnud, aga põhimõtteliselt minu meelest täiesti normaalne tulemus,” lisas ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uks
4 aastat tagasi

Eks Sukles jäi ukse taha.

holopp
4 aastat tagasi
Reply to  Uks

Sotsid tegid ikka nalja, laenasid Refilt Marina ja tõid kaks kohta. Sotsid on ühe naise partei, ilma Marinata oleksid nad saanud 0,5%. Marina jäi muidugi soliidseks- vene avar hing ikkagi ja ütles me tegime koos. Tõmbas Mikseri tanki alt välja ja leiva peale.

valimas käinu
4 aastat tagasi
Reply to  holopp

No kesikutel, kui valitsuserakonnal, on asi ikka palju hapum, kui arvestada Y. Toomi meelsust. Pillid kiirelt kottija plagama, ega ainult alkoaktsiisi langetamisega pole ikka mõtet püünel olla.