0

Maksu- ja tolliameti infosüsteemides tuleb mitmepäevane katkestus

Maksu- ja tolliameti (MTA) infosüsteemides tuleb viis päeva vältav plaaniline katkestus, mille ajal ei tööta e-maksuameti ja e-tolli ning MTA andmebaasidega seotud X-tee teenuste töö. Samuti ei saa sel ajal teha muid päringuid maksuameti infosüsteemidesse, kirjutab ERR.

Katkestus kestab alates reede pärastlõunast kuni eeldatavalt 8. maini.

MTA teenuste osakonna juhataja Triin Raaper märkis, et üldine soovitus kasutajatele on planeerida kõik MTA infosüsteemide ja andmebaasidega seotud toimingud enne või pärast katkestust. Näiteks on 10. mail tulu- ja sotsiaalmaksudeklaratsiooni (TSD) esitamise tähtaeg.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz