Haapsalu oli esimene, kes andis õhtukooli riigile pidada

Haapsalu täiskasvanute gümnaasiumi direktor Vladimir Padama tahaks, et kool jätkaks vanamoodi veel vähemalt aasta. Arvo Tarmula
Haapsalu täiskasvanute gümnaasiumi direktor Vladimir Padama. Arvo Tarmula

Haridus- ja teadusministeerium on otsustanud, et täiskasvanute gümnaasiumid võetakse riigi pidamisele. Praegu eraldiseisvad koolid suletakse ning täiskasvanuharidust hakkavad pakkuma riigigümnaasiumid või kutsekoolid. See on aga teinud murelikuks olemasolevate koolide juhid, kirjutab ERR.

Juba tulevast sügisest loodab haridus- ja teadusministeerium positiivset näidet. 29. märtsil otsustas Haapsalu linnavolikogu sealse täiskasvanute gümnaasiumi kinni panna ning esimest korda Eestis kolib täiskasvanute õpe kutsekooli, täpsemalt Haapsalu kutsehariduskeskusesse. Haapsalu aselinnapea Liina Põld usub, et täiskasvanud gümnaasiumiõpilaste võimalusi kutsekool avardab.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments