Läänemaavillane valimisradar – riigikogu valimiste teejuht

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Viise, kuidas ja mille alusel otsustada, kelle poolt riigikogu valimistel oma hääl anda, on mitmeid. Lääne Elu valimisradar pakkus oma lugejatele ühe paljudest võimalustest valikut lihtsustada.

Mõni päev tagasi avaldas politoloog, Eesti Päevalehe arvamustoimetuse juhataja Alo Raun loo „Kuidas valimistulemust enim mõjutada?”.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

Meie riigis on asjad väga hästi seatud st.vali keda tahad aga antud lubadusi neist täitma ei hakka mitte keegi ! Poliitikud on meil süüdimatud ja võistlevad kes saab anda libedamaid lubadusi !

see
5 aastat tagasi

mida enne valimisi pakutakse on kõik soe õhk, imelik , et rahval nii lühike mälu on, lubas ju fooliummütsike meie penskaritele kahekordset tõusu, tegelikult sai omale 20000 tuhise palga

Mare
5 aastat tagasi

Eks igaühel aru peas, et keda valida.
Et reffe, ekret valides ei tuleks hiljem
pead vastu seina taguda.

miki
5 aastat tagasi
Reply to  Mare

siin tuleb olla optimist juba praegu taome. valik on vaid halbade ja väga halbade valikute vahel

tõde ja õigus
5 aastat tagasi

Kõige parim valimisradar on korraliku valimisdebati korraldamine linnarahvale. Mis põrandaaluste poliitikat te kujundate. Kas valimisdebattide lagi oligi sotsiaalmajas invaliididele ja vaimse puudega inimeststele korraldatud debatt. Kultuurimajas linnarahvale mõeldud debatti pole ju toimunudki.