0

Täna esilinastub dokumentaalfilm Läänemaa toidutegemisest

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa köögis.
Filmi algustiitrid.

Täna kell kuus õhtul esilinastub Haapsalu kultuurikeskuses film “Läänemaa köögis”.

Dokumentaalfilm Läänemaa toidutegemisest on ühenduse Kodukant Läänemaa kingitus Eesti vabariigi 100. sünniaastapäevaks.

55-minutiline pilguheit Läänemaa köökidesse on siiras ja südamlik dokumentaalfilm, mis avab avab ukse piirkonna köökidesse, tutvustab inimesi nende uste taga ja selgitab, mis on omapärane just Läänemaa köögile.

Film on valminud MTÜ Topu Rannaelu ja MTÜ Kroonika helis ja pildis koostöös.

“Esilinastusele on lahkelt palutud kõik filmis osalenud kokad ja nende abilised ja loomulikult ka nende pered ja sõbrad ning tuttavad,” vahendas Topu Rannaelu juhatuse liige Katrin Päevakene oma sotsiaalmeediapostituses. “Kuuleb filmi idee tekkelugu ja valmimise taustajõududest ning saab asjaosaliste käest retsepte täpsustada ja oma kogemusi jagada.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz