Linnamäe lasteaed leidis uued töötajad

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

21. jaanuar. Esimene moodul oli kõige raskem, sest seal oli sees kõige rohkem seadmeid. Foto: Arvo Tarmula

Linnamäe lasteaed laieneb rühma võrra ja seetõttu suurenes ka lasteaia personal. Uues 16kohalises rühmas hakkab 4. veebruarist käima 12 kahe- kuni nelja-aastast last, kellega hakkab tegelema kolm töötajat: õpetaja, assistent ja õpetaja abi.

Rühmaõpetajate leidmiseks kuulutatud konkurss oli Lääne-Nigula vallavalitsuse kultuuri-ja spordinõunik Varje Paaliste sõnul tihe. „Kolme koha peale kandideeris 13 inimest, neist kaks küll loobus,” lausus ta.

„Minul endal on hästi hea meel, et konkureerimas oli noori,” ütles Paaliste. „See näitab, et noored tahavad end maale sättida ja siduda paikkonnaga.”

Uue rühma järele oli Linnamäe lasteaia direktori Marika Priki sõnul suur vajadus. Praegu on lasteaia üldnimekirjas ootel 39 last, neist 11 sooviks lasteaiakohta tuleva aasta sügisest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ats
5 aastat tagasi

Kas õpetajad kes tööle said on ikka vastava haridusega… või tänu tutvustele.

Õige läänlane
5 aastat tagasi
Reply to  Ats

Kuna igasugu Atsisid on liiga paljuks läinud ,siis mina loobun Ats olemast 😅. Minu lapsed on lasteaiaeast väljas ja erialane haridus pole kõige olulisem. Edu Marikale ja kogu lasteaiale !