0

Lihula gümnaasiumi korvpallimeeskond tuli Pärnumaa koolide seas kolmandaks

Lihula korvpallipoisid pälvisid Pärnumaa arvestuses 3. koha.Erakogu
Lihula korvpallipoisid pälvisid Pärnumaa arvestuses 3. koha.Erakogu

Lõppenud nädalal olid võistlustules Lihula gümnaasiumi 7-9.klasside poiste korvpallimeeskond, kes saavutas Pärnumaa koolide arvestuses kolmanda koha.

Kokku osales võistlustel kaheksa kooli. Võistkonnad olid jagatud kahte alagruppi. Et pääseda medalimängudele, pidi kool juba alagrupifaasis näitama nii resultatiivset mängu, et see võimaldaks pääsu poolfinaali. Lihula poisid seda väga edukalt ka suutsid. Esimene mäng Mai kooli vastu võttis lõpusekunditel halva pöörde ja vastu tuli võtta napp 15-17 kaotus. seevastu mängud Humanitaar gümnaasiumi ja Rae kooli vastu võideti ülikindlalt.

Lihula gümnaasiumi treener, kunagine Eesti noortekoondise mängujuht Mairo Kanter kiitis poisse just ennastsalgava võitluse eest. Kaks võitu alagrupis tähendasid ühtlasi ka kohta poolfinaalis, turniiri nelja parema kooli hulgas. Poolfinaalis tuli vastu Pärnu Ülejõe põhikool. Siin aga said poisid kõrvetada. „Nii kahju, et mäng täiesti lagunes. Olime võimelised mängima finaalis ja kindlasti ka turniiri võitma. Paganama kahju,” ütles Kanter.

Pronksimängus alistati aga kindla mänguga Rääma põhikool ja võideti auväärne kolmas koht. Treener oli üldkokkuvõttes turniiriga rahul. „Võistluspraktika on väike ja oli näha kuidas poisid iga mänguga arenesid ja said kindlust. Just selline võitlusvaim ja tahe oleks pidanud meid veel kõrgemale aitama,” ütles Kanter.

Kolmanda koha pälvinud Lihula gümnaasiumi võistkonnas mängisid Markus Sõber, Randy Põld, Marten Põld, Kardo Roosma, Andero Polberg, Hugo Noormets.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz