Lääne prefektuur on Eesti sportlikem prefektuur

Lääne Elu

info@le.ee

PPA 2018. aasta parimad sportlased Triin Tähtla ja Marek Vähi. Erakogu
PPA 2018. aasta parimad sportlased Triin Tähtla ja Marek Vähi. Erakogu

Eile õhtul kuulutati Haapsalu kultuurimajas välja politsei- ja piirivalveameti möödunud aasta parimad sportlased, kõige sportlikumaks prefektuuriks kuulutati Lääne prefektuur. Parima sportlase tiitli said Rapla politseijaoskonna uurija Triin Tähtla ja Põhja prefektuuri välijuht Marek Vähi.

Möödunud aasta kõige sportlikuma prefektuuri tiitli pälvis teist aastat järjest Lääne prefektuur. Prefekt Kaido Kõplas rääkis, kui tähtis on juhtide toetus inimeste ja meeskondade spordiharrastustele. „Oluline on, et juhid liikumist ja trennitegemist igati soodustaksid ja toetaksid. Sportiv inimene on tervem nii kehalt kui vaimult ja sellest võidab kogu organisatsioon,“ ütles Kõplas.

Politsei spordiliidu president Allar Raja ütles, et talle valmistab heameelt politseispordi areng, inimeste pealehakkamine ja märkimisväärsed saavutused nii Eesti kui ka rahvusvahelisel tasemel. „Politseisport hakkab saavutama head treenitud atleedile omast hingamisrütmi, mis võimaldab olla pikka aega kõrges konkurentsis ja pakub emotsionaalset rahulolu,“ sõnas Raja eilsel tunnustusüritusel peetud kõnes.

PPA aasta naissportlaseks valiti uurija Triin Tähtla Rapla politseijaoskonnast, kes noppis möödunud aastal võidukarikaid erinevatel spordialadel. Möödunud aastast on Tähtlal ette näidata esikoht Eesti meistrivõistlustel naiskondlikus arvestuses spordipüstolist laskmises, teine koht naiskondlikult politsei laskmise meistrivõistlustelt, esikoht politsei orienteerumise meistrivõistlustelt, teine koht politsei kergejõustiku meistrivõistluste 100 meetri jooksus ning kolmas koht kettaheites, kuulitõukes ja teatejooksus.

Meessportlastest kuulutati parimaks välijuht Marek Vähi Põhja prefektuurist, kes tõi mullu Eestile Euroopa klassikalise jõutõstmise meistrivõistlustelt meeste Masters 1 klassi kehakaalus kuni 120 kilo kuldmedali ja seda tulemusega 805 kilo. Marek sai kuldmedaleid ka Eestist, tulles esikohale klassikalise tõstmise meistrivõistlustel ning lamades surumises.

Sportliku visaduse tiitli sai Jelena Všivtseva, kellel on muljetavaldav kogu medaleid nii suusatamises, ujumises, krossijooksus kui ka jalgrattakrossis. Kõige sportlikuma abipolitseiniku tiitel läks Jaago Männistele Põhja prefektuurist, kes saavutas mullu PPA PAP laskmise meistrivõistlustel individuaalselt teise koha. Parimaks tulevikulootuseks politseispordis sai politsei- ja piirivalvekolledži kadett Liisu Mitt, kes saavutas eelmisel aastal mitmeid auhinnalisi kohti sõudmises ja ujumises.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Zanders
5 aastat tagasi

On inimesi seal keda austan…
Müts maha