0

Reno Mark teenis Eesti jalgpalli liidu kolmeaastase stipendiumilepingu

Reno Mark. Foto: Martin Vant
Reno Mark. Foto: Martin Vant

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubis jalgpalluriteed alustanud ja viimased aastad Pärnu JK Vaprus rivistuses mänginud Reno Mark teenis Eesti jalgpalli liidu kolmeaastase stipendiumilepingu. Pärnu JK Vaprusest teenis teise jalgpallurina stipendiumi veel Rasmus Ilves. Eesti Jalgpalli Liit finantseerib uue projekti alusel igast meistrisarja ja esiliigaklubist kahte jalgpallurit. See on väga suur tunnustus ja kindlasti on 18aastane, oma profijalgpalluritee alguses olev noormees seda väärt.

Reno Mark mängis 2018. aastal, oma debüüthooajal Pärnu JK Vaprus rivistuses Eesti Premium Liigas kaasa 31 mängus. Selle ajaga lõi ta ka ühe värava. Lisaks murdis ta ennast U19 Eesti rahvuskoondisse, kuuludes EM-valikmängus Soome vastu algkoosseisu.

Pärnu JK Vapruse tegevjuht Karl Palatu iseloomustab Renot, kui väga pühendunud jalgpallurit. “Reno on väga sihikindel ja pühendunud jalgpallur. Oma töökultuurilt on ta kõigile eeskujuks,” ütles Palatu.

Reno Mark alustas jalgpalluriteed Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubis kuueaastaselt, olles ise alles lasteaiapoiss. Koduklubis treenis ta 10 aastat. Eesti noorte meistrivõistlustel esindas ta oma esimest klubi neli hooaega, mängis kaasa 47 mängus ja lõi 19 väravat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz