Lääne-Nigula müüb kaks kinnistut

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Mikk Lõhmus. Foto: Eduard Laur
Mikk Lõhmus. Foto: Eduard Laur

Lääne-Nigula vallavalitsus müüb Linnamäe sepikoja ja Nõva katlamaja.

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ütles eelmisel nädalal volikogus, et Linnamäe sepikoja ostja võiks olla mõni naaberkinnistu omanik. Lõhmus märkis, et Linnamäe kogukonna liikmed on müügi poolt, sest tahavad, et lagunenud hoone leiaks uue kasutuse.

Nõva katlamaja enam vaja pole, sest kool ja kortermajad said sel suvel igaüks oma katla. Lõhmus märkis, et katlamaja müüakse tingimusel, et omanik lammutab selle või ehitab ümber kahe aasta jooksul pärast müüki.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
küsimus
5 aastat tagasi

Kas on olemas mõni artikkel Lääne Elus kus Lõhmus ei valeta? Mis mõttes said Nõval kool ja kortermajad SUVEL oma katla? Suvi kestab veel?

eks ta ole
5 aastat tagasi

pikad suved Nõval tõesti 🙂 kortermajade kohta ei tea öelda, aga kooli katlamaja ja soojustrassi tööd algasid alles septembris, kütet polnud kool saanud veel pooleks oktoobriks, lapsed käisid jopedes ja organiseerisid vahetundideks kuuma tee endale, et veidigi sooja saada. nüüd kui osavald esmaspäeval sisse kolib, küll siis ka soe leitakse – kiidame ja kummardame IRW!

Mikk Lõhkus
5 aastat tagasi

Artiklis on nimi Mikk Lõhkus .

\"pikad\"
5 aastat tagasi

suved meil siin….

hehh
5 aastat tagasi
Reply to  \"pikad\"

mhm, lapsed koolis külmetasid kuni vaheajani

aju hans
5 aastat tagasi
Reply to  hehh

Ah , mis sokid ….

Guits
5 aastat tagasi
Reply to  aju hans

Täna villased