7

Lääne-Nigula müüb kaks kinnistut

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Mikk Lõhmus. Foto: Eduard Laur
Mikk Lõhmus. Foto: Eduard Laur

Lääne-Nigula vallavalitsus müüb Linnamäe sepikoja ja Nõva katlamaja.

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ütles eelmisel nädalal volikogus, et Linnamäe sepikoja ostja võiks olla mõni naaberkinnistu omanik. Lõhmus märkis, et Linnamäe kogukonna liikmed on müügi poolt, sest tahavad, et lagunenud hoone leiaks uue kasutuse.

Nõva katlamaja enam vaja pole, sest kool ja kortermajad said sel suvel igaüks oma katla. Lõhmus märkis, et katlamaja müüakse tingimusel, et omanik lammutab selle või ehitab ümber kahe aasta jooksul pärast müüki.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
küsimus
küsimus

Kas on olemas mõni artikkel Lääne Elus kus Lõhmus ei valeta? Mis mõttes said Nõval kool ja kortermajad SUVEL oma katla? Suvi kestab veel?

eks ta ole
eks ta ole

pikad suved Nõval tõesti 🙂 kortermajade kohta ei tea öelda, aga kooli katlamaja ja soojustrassi tööd algasid alles septembris, kütet polnud kool saanud veel pooleks oktoobriks, lapsed käisid jopedes ja organiseerisid vahetundideks kuuma tee endale, et veidigi sooja saada. nüüd kui osavald esmaspäeval sisse kolib, küll siis ka soe leitakse – kiidame ja kummardame IRW!

Mikk Lõhkus
Mikk Lõhkus

Artiklis on nimi Mikk Lõhkus .

\
\"pikad\"

suved meil siin….

hehh
hehh

mhm, lapsed koolis külmetasid kuni vaheajani

aju hans
aju hans

Ah , mis sokid ….

Guits
Guits

Täna villased

wpDiscuz