Linnamäe lasteaed saab uue moodulrühma

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Linnamäe lasteaed. Foto: Arvo Tarmula
Linnamäe lasteaed. Foto: Arvo Tarmula

Lääne-Nigula vald laiendab Linnamäe lasteaeda ühe rühma jagu, sest lapsed ei mahu enam majja ära.

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ütles, et hoonet laiendatakse moodulploki jagu. „Lasteaiale monteeritakse lihtsalt üks jupp juurde – kokku sadakond ruutmeetrit, möbleeritud rühmaruum magamistoa, garderoobi ja köögiga,” selgitas Lõhmus.
Lõhmuse sõnul kasutatakse selliseid mooduleid Eestis hoonete laiendamiseks üha sagedamini. „Näiteks Muhus laiendati vallamaja,” ütles Lõhmus.

Linnamäe moodulisse mahub 16 last, lasteaia järjekorras on praegu 14 last. Mooduli vald rendib, aasta rent on 20 000–25 000 eurot. Lõhmus loodab uue rühma avada juba talveks. Linnamäe lasteaias käib pragu 53 last.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mõtlemine on mõnus
5 aastat tagasi

Paluks mõne ehitusmehe arvamust. Kas 250 000 eest saaks ehitada hoopis juurdeehituse lasteaiale? Kasvõi ajutise ? Just niipalju läheb maksma moodulite rent

Ei saa aru?
5 aastat tagasi

Kuskohast Linnamäele nüüd niipalju lapsi? Haapsalus kuivab ja kuivab aga kokku.

bro
5 aastat tagasi

Mulle meeldib, et eesmärk on leida lahendus! Mulle tundub, et Lääne-Nigula vald on lastesõbralikum kui Haapsalu.

hetke situatsioon
5 aastat tagasi

Haldusminister lubas just Haapsalule raha,mitte mujale.

kui
5 aastat tagasi

vaadata Lääne- Nigula valla plaane, siis peaaegu kogu valla eelarve investeeringute raha liigub Taeblase ( , lasteaed, uus kool) Linnamäele ( uus kultuurimaja) jne.- ääremaadele jäävad tühjad pihud, pea kõik ikka keskusesse.

2. kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  kui

Milleks Linnamäele kultuurimaja? Haapsalus on suur kultuurimaja olemas ja ainult kümne minuti autosõidu kaugusel. Tarbi kultuuri, palju hing ihaldab.

AHTO
5 aastat tagasi
Reply to  2. kodanik

Lp.Kodanik. See ei ole kultuurimaja,see on kultuurisaal ja seda on vaja eelkõige Oru kooli lastele

2. kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  AHTO

Kui algses postituses oli sõna kultuurimaja, siis nii ma välja lugesingi. Kurb, kui omal ajal kooli ehitajad unustasid saali ehitamata.

AHTO
5 aastat tagasi
Reply to  2. kodanik

Saali probleem on tõesti kriitiline. Koolilõpetamised ja jõulupeod tehakse fuajees,mis on sisuliselt ikkagi koridor. On vaja !

J.
5 aastat tagasi
Reply to  kui

Ma Linnamäelt, aga jutt uuest kultuurimajast on küll ilmne liialdus.

ohh jahh
5 aastat tagasi
Reply to  kui

Linnamäe pole Taebla. Kontrolli uuesti üle, mis ajal investeeringute otsused tehti, nt. uus koolimaja. Oli see ikka enne valdade liitumist või selle järel? Peale selle, kui Linnamäe lasteaias on kohti puudu, kas siis ehitame uue mooduli Nõvale? Loogiline justkui ei ole, aga rahulolematuid jagub ja kiusu kangutatakse igal ajal. Saavad need ääremaad ka oma, pole küsimust.