Läänlased kaotasid jalgpalli karikamängu

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Foto Urmas Lauri

Jalgpalli Eesti karikavõistluste 1/8-finaalis kaotas Läänemaa JK eile Maardu linnameeskonnale 0:4.

Mängu eel oli favoriit esiliiga kindel liider Maardu, kes tegelikult võiks praegu kõrgliigas mängida, kui ei oleks möödunud hooaja lõpul sellest kohast loobunud. Läänlased harjutavad end alles teise liigaga, kus on lõuna-lääne piirkonnas praegu neljandad.

Võõrsil peetud mängus pidasid läänlased vastu pool tundi. 31. minutil avas Deniss Malov vastaste väravaarve, 36. minutil lõi Ilja Zelentsjov seisuks 2:0 ja 44. minutil Malov 3:0. Teise poolajal tegi Rain Aasmäe lõppseisuks 4:0 Maardu kasuks (59. minut). 87. minutil saadeti väljakult ära teise kollase kaardi saanud Maardu mängija Sergei Zabelo.

Läänemaa JK: Siim Pikkaro, Kaarel Koel, Bert Rotberg, Andre Kaja, Jako Kariste, Morten Saar (59. min Marten Valk), Kristjan Suurjärv, Talis Tamm, Kristo Enn, Aare Avila (46. min Janar Pajo), Artur Matto. Vahetusmehed: Mario Konks, Joosep Altmets, Keven Kirs.

Järgmise mängu peab Läänemaa JK pühapäeval kell 13 Haapsalu staadionil. Vastaseks on Pärnu Vapruse duubelmeeskond. Läänlastel on tabelis praegu 32 punkti ja 4. koht, pärnakatel 20 punkti ja 10. koht. Kevadringis tegi Pärnu aga läänlastele 5:0 tuule alla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments