Jüri Ratas: langetada tuleks kütuse- ja elektriaktsiisi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula
Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula

Peaminister ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas jätaks samaks alkoholiaktsiisi, kuid langetaks järgmises valimistsüklis kütuse- ja elektriaktsiisi, vahendab ERR-i uudisteportaal.

Ratas rääkis Vikerraadio saates “Stuudios on peaminister”, et aktsiisiralli algas Reformierakonna valitsuse ajal, kuid vigu tegi ka praegune valitsus.

“Aktsiisipoliitika on see, kus üks sõimab teist, aga ühed mustad on mõlemad. Tänane valitsus on tunnistanud oma viga ja muutnud poliitikat. Kas peaksime alandama aktsiise 1. jaanuarist 2019? Me alustasime Reformierakonna algatatud aktsiisiralli muutmist juba 2016. aasta lõpus. Vigu on tunnistatud, olgu need omad vead või eelmise valitsuse omad.”

Ratas ütles ka, et tema hinnangul tuleks langetada esmajoones kütuse- ja elektriaktsiisi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ABC.
5 aastat tagasi

Ratase jutt sama, kui ta ütleks,et Valitsus peaks kinkima igs+ale Rrsti kodanikule 2,584 miljonit eurot. Peaks, aga tegelikult ei kingi. Võibolla ainult endale…..