Läänemaa JK sai karikavõistlustel kindlalt järgmisse ringi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi alistas Eesti karikavõistluste 1/32-finaalis Nõmme Kalju III võistkonna 6:0 ja pääses 32 parema sekka.

Nõmme Kalju III mängib Eesti meistrivõistluste kolmandas liigas ja nende nimekaim mängija on nende treener, 115 korda Eesti koondist esindanud Kristen Viikmäe. 39aastane tippjalgpallist tagasitõmbunud Viikmäe jooksis väljakule ka Haapsalus, kuid tema kogemusest jäi läänlaste vastu väheks. 13. minutil viis Morten Saar Läänemaa JK 1:0 juhtima ja mõni minut enne poolajavilet lükkas Nõmme poiss Hubert Hakk palli peaga oma väravasse.

Teise poolaja 63. minutil tegi Karmo Einmann läänlaste eduseisuks 3:0 ja minut hiljem lõi Kristo Enn penaltist 4:0. Skoorida jõudsid veel Artur Matto 78. ja Kristo Enn 88. minutil.

Läänlaste eest mängisid Siim Pikkaro, Karel Saarkopli, Bert Rotberg, Andre Kaja, Joosep Altmets, Morten Saar, Artur Matto, Talis Tamm, Marten Valk, Kristo Enn ja Karmo Einmann. Vahetusest sekkusid mängu Siim Suitsberg, Kaarel Koel ja Martin Salf.

Järgmises ringis mängib Läänemaa JK koduväljakul FC Teleiosega.

 

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Haapsalu Leegion
4 aastat tagasi

Kui pea=jalg, siis lõi tõesti hr. Hakk peaga omavärava