Koduklubi korraldas jalgpalluri auks õhtusöögi

Karl Palatu (vasakult), Tiiu Kõrvits, Virgo Vallik, Jaanus Getreu, Jaak Roosson. Foto erakogu

Läinud nädalal Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlustel noormeeste U16 vanuseklassi 1500 meetri takistusjooksus ajaga 5.11.16 kuldmedali võitnud Virgo Valliku auks koraldati õhtusöök.

Noore jalgpalluri erakordse saavutuse korraldas Ammende Villas õhtusöögi tema koduklubi Pärnu JK Vaprus. Klubi juhatuse esimees Jaak Roosson ja tegevjuht Karl Palatu andsid selle puhul Virgole üle kingituse, milleks olid NIKE putsade uus mudel.

Roosson nimetas 15 aastase Virgo saavutust eriliseks ja kiitis universaalse jalgpalluri suurt tahet ja professionaalset suhtumist igapäevases jalgpalluritöös. Lisaks kiitis ta praegu Pärnus jalgpallilaagris viibiva Virgo mitmekülgsust.

Pidulikule õhtusöögile olid kutsutud ka Virgo vanaema Tiiu Kõrvits ja noormehe esimene treener Jaanus Getreu. Pärnu JK Vaprus kinkis noore vutipoisi kasvatajaklubi Lõuna-Läänemaa JK treenerile viisteist adidase jalgpalli, et ka edaspidi noored sealt klubist tee Pärnusse leiaksid.

Meeldivas õhkkonnas möödunud õhtusöögil räägiti muuhulgas ka noorte sportimisvõimalustest maapiirkonnas, inimsuhete ja omavahelise koostöö tähtsusest. Selle  heaks näiteks on just Lõuna-Läänemaa JK ja Pärnu JK Vapruse 15 aastat kestnud koostöö.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments