Lääne-Nigula vallavalitsus võtab laenu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Foto: Urmas Lauri
Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula volikogu otsustas oma teisipäevasel istungil laenu võtmise – kavas on laenata kümneks aastaks investeeringuteks pool miljonit eurot.

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ütles, et valla 2018. ja 2019. aasta suuremad investeeringud on Taebla koolimaja ehitus, Taebla lasteaia remont ja Linnamäe kultuurisaal. Taebla kooli ehitus läheb kokku maksma 2,7 miljonit eurot, kultuurisaali ehitus 1,7 miljonit ja lasteaia remondiks kulub 468 000 eurot.

Valla 2018. aasta investeeringute kogumaht on 3,1 miljonit, millest toetustega on kaetud 1,5 miljonit.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nõvakas
5 aastat tagasi

aga mulle???

enn
5 aastat tagasi

kui palju vallavanem loodab nende projektide pealt kõrvale kantida, et kogukondadest julmalt üle sõidab? kas arvab, et kui mõni miljon sveitsis peidus, siis ei pea enam inimestele otsa vaatama? mis summa on piisav

Huvitav
5 aastat tagasi

Kas peale Taebla selles oblastis veel mõnd kanti arendatakse? Aga eks valik ole arusaadav. Ikka need haridusasutused, kus vallavanema võsukesed käivad. Omakasu?!

Jaht
5 aastat tagasi
Reply to  Huvitav

L-N on ainult 3 alevikku, Taebla(810), Risti(537) ja Palivere(690). Ülejäänud on enamasti alla 100 elanikuga külad. Linnamäe(373) ehk on selline suurem küla kuhu ka vaikselt üritatakse investeerida aga reaalsus on see, et investeeritakse sinna kus on maksumaksjad.

Metsaelanik
5 aastat tagasi

Kas ühinemistoetus juba ära kulutatud?