Lääne-Nigula vallavalitsus võtab laenu

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Foto: Urmas Lauri
Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula volikogu otsustas oma teisipäevasel istungil laenu võtmise – kavas on laenata kümneks aastaks investeeringuteks pool miljonit eurot.

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ütles, et valla 2018. ja 2019. aasta suuremad investeeringud on Taebla koolimaja ehitus, Taebla lasteaia remont ja Linnamäe kultuurisaal. Taebla kooli ehitus läheb kokku maksma 2,7 miljonit eurot, kultuurisaali ehitus 1,7 miljonit ja lasteaia remondiks kulub 468 000 eurot.

Valla 2018. aasta investeeringute kogumaht on 3,1 miljonit, millest toetustega on kaetud 1,5 miljonit.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Nõvakas
Nõvakas

aga mulle???

enn
enn

kui palju vallavanem loodab nende projektide pealt kõrvale kantida, et kogukondadest julmalt üle sõidab? kas arvab, et kui mõni miljon sveitsis peidus, siis ei pea enam inimestele otsa vaatama? mis summa on piisav

Huvitav
Huvitav

Kas peale Taebla selles oblastis veel mõnd kanti arendatakse? Aga eks valik ole arusaadav. Ikka need haridusasutused, kus vallavanema võsukesed käivad. Omakasu?!

Jaht
Jaht

L-N on ainult 3 alevikku, Taebla(810), Risti(537) ja Palivere(690). Ülejäänud on enamasti alla 100 elanikuga külad. Linnamäe(373) ehk on selline suurem küla kuhu ka vaikselt üritatakse investeerida aga reaalsus on see, et investeeritakse sinna kus on maksumaksjad.

Metsaelanik
Metsaelanik

Kas ühinemistoetus juba ära kulutatud?

wpDiscuz