Eesti epeemeeskond jõudis EM-il veerandfinaali

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti epeemeeskond: peatreener Igor Tšikinjov, Peeter Turnau, Jüri Salm, Sten Priinits. Foto: Augusto Bizzi

Eesti epeemeeskond: peatreener Igor Tšikinjov, Peeter Turnau, Jüri Salm, Sten Priinits. Foto: Augusto Bizzi
Serbias Novi Sadis jätkuvad Euroopa meistrivõistlused epeevehklemises meeste võistkondliku võistlusega. Eesti meeskond koosseisuga Jüri Salm, Sten Priinits ja Peeter Turnau on pääsenud veerandfinaali, vahendas ERRi uudisteportaal.

Avaringist vaba olnud Eesti koondis kohtus 1/16-finaalis Saksamaaga (Lukas Bellmann, Marco Brinkmann, Richard Schmidt), kes alistati seisuga 45:41. Algselt jäi Eesti 15:7 kaotusseisu, ent peale seda pöörati kogu matš enda kasuks ning eduseisu ei antud enam kordgai käest.

Veerandfinaalis kohtub Eesti Prantsusmaa koondisega koosseisus Ronan Gustin, Yannick Borel ja Alex Fava. 1/8 -finaalis said prantslased jagu Soomest (Niko Vuorinen, Topias Tauriainen ja Jaakko Paavolainen).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments