4

Galerii: USA ründelennukid maandusid Kiltsis

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

USA ründelennukite teisel harjutuspäeval täna kell 11.30 maandus Kiltsi lennuväljal vahejuhtumiteta kaks lennukit. Maandunud lennukid jahtusid 10-15 minutit ja tõusid siis taas õhku. Kaitseliidu Lääne maleva pealiku Rasmus Lippuri sõnul on õppuse eesmärk harjutada maandumist ettevalmistamata lennuväljal. Lennukid teevad enne maandumist lennuvälja kohal kaks ringi, kolmandal ringil maanduvad. Kokku osaleb õppusel kuus lennukit.

Fotod: Arvo Tarmula

Fotod: Markus Sein

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
jah
jah

sõda on jõudnud jälle koduukse taha

Ivan Orav
Ivan Orav

Tibla jääb tiblaks vahet ei ole mis värvi riided talle selga panna või mis värvi lipu alla neid koodada. Paljunevad ka kui prusaakad. Nahu ühe tuppa lased siis on neid varsti terve trobikond ja nõuavad süüa ja juua. Kust nad seda siis saavad , vargil käivad sindrid. Neid on vastava väljaõppe kohe saanud , teevad su toidulaua tühjaks nii et ise aru ka ei saa. Seejärel sunnivad sind enda huvides sandi kopikate eest tööle ka veel. Tibla tunneb ära tema tegude järgi. Tibla on tibla, siin ei aita midagi .

annu
annu

Mina aru ei saa, kas peame nüüd rõõmsad olema selle uudise peale või ? Alles see oli kui need punakotkad siit minema sai. Nüüd on juba uued asemel. Terve mitu päeva oli sellist ärrmi et vähe pole. Last magama panna ei saanud niisugune lärm oli et akna klaasid klirisesid.

2. kodanik
2. kodanik

Oskad tuua mõnda näidet maailma ajaloost, kus üks sõjavägi aetakse minema ja teist asemele ei tule?

wpDiscuz