Galerii: USA ründelennukid maandusid Kiltsis

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 43

USA ründelennukite teisel harjutuspäeval täna kell 11.30 maandus Kiltsi lennuväljal vahejuhtumiteta kaks lennukit. Maandunud lennukid jahtusid 10-15 minutit ja tõusid siis taas õhku. Kaitseliidu Lääne maleva pealiku Rasmus Lippuri sõnul on õppuse eesmärk harjutada maandumist ettevalmistamata lennuväljal. Lennukid teevad enne maandumist lennuvälja kohal kaks ringi, kolmandal ringil maanduvad. Kokku osaleb õppusel kuus lennukit.

Fotod: Arvo Tarmula

Fotod: Markus Sein

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jah
5 aastat tagasi

sõda on jõudnud jälle koduukse taha

Ivan Orav
5 aastat tagasi

Tibla jääb tiblaks vahet ei ole mis värvi riided talle selga panna või mis värvi lipu alla neid koodada. Paljunevad ka kui prusaakad. Nahu ühe tuppa lased siis on neid varsti terve trobikond ja nõuavad süüa ja juua. Kust nad seda siis saavad , vargil käivad sindrid. Neid on vastava väljaõppe kohe saanud , teevad su toidulaua tühjaks nii et ise aru ka ei saa. Seejärel sunnivad sind enda huvides sandi kopikate eest tööle ka veel. Tibla tunneb ära tema tegude järgi. Tibla on tibla, siin ei aita midagi .

annu
5 aastat tagasi

Mina aru ei saa, kas peame nüüd rõõmsad olema selle uudise peale või ? Alles see oli kui need punakotkad siit minema sai. Nüüd on juba uued asemel. Terve mitu päeva oli sellist ärrmi et vähe pole. Last magama panna ei saanud niisugune lärm oli et akna klaasid klirisesid.

2. kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  annu

Oskad tuua mõnda näidet maailma ajaloost, kus üks sõjavägi aetakse minema ja teist asemele ei tule?