Laine ehitab Sadama tänavale haljasala asemele parkla

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haljasala Laine kõrvalt kaob ja asemele tuleb parkla. Foto Arvo Tarmula

Laine spaahotell ehitab oma hoone kõrval asuva muruplatsi asemele parkla, mida saavad kasutada selle asutuse kliendid.

„Suvehooaeg on tulemas ja klientide mugavuse parandamiseks teeme parkimiskohti juurde,“ ütles Laine juhataja Irene Väli. „Parklasse tuleb üle 20 koha.“

Parkimisplats tuleb praeguse Laine 20kohalise parkimisplatsi kõrvale. „See on tõkkepuuga parkla ainult meie klientidele, mida saab kasutada ainult spetsiaalkoodiga,“ sõnas ta.

Parkimisplats tuleb kruusakattega, mitte asfalteeritud, ja läheb Väli sõnul maksma umbes 20 000 eurot. „Ehitaja lubas nädalaga valmis saada,“ ütles ta.

Väli sõnul on vajadus parkimiskohtade järgi Sadama tänaval suur – tänavaääred on täis pargitud ja kohti on ikka puudu. „Kutsume ka oma naabreid taastusravihaiglat ja teisi asutusi parkimiskohti juurde tegema,“ ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
6 aastat tagasi

Kruusaga kaetud parkla peab olema avatud kõigile, mitte ainult laine klientidele spetsiaalkoodiga. Nii on igalpool, näiteks ka Helsingis.

Hook
6 aastat tagasi

Oligi juba aeg,Kohtumaja ja Laine juures on kõik teeääred parkivaid autosi täis.Kurvi tagant Kaluri tänava poolt tulles tihti ei näe kas keegi tuleb vastu või ei tule.

Marno
6 aastat tagasi

20 000 nädalaga kruusaplatsi eest pole paha

üks riigikokutaja
6 aastat tagasi

see on ju jama kui ma oma veoautoga igale poole ukseette parkida ei saa, mis kaaslinlased arvavad kui ma jala peaksin käima, mis mulje neile jääb

seikleja Haapsalus
6 aastat tagasi

väga, väga kurb uudis! So mitte Laine vaid kogu Haapsalu kohta, autosid tuleb veelgi ja veelgi. Ilusate kohad ja spa-d saavad endale kena autodest infrastruktuuri. Tore on päikest võtta ja mere kaldal istuda, kui autod kohe seljataga reas. Peatänaval on tore välikohvikus istuda kui autod edasi-tagasi sõidavad. Haapsalu väikestel tänavatel on tore jalutada ja vaadata Haapsalu põnevaid puumaju suurte dziipide ja igasugu autode ridade varjus. Teine pool asjast on, et tegelikult on auto nii metalli, plastmassi ja loomulikult nii põhjal kui mootori töötades korralik saastekandja, mis siis tahes tahtmata annab oma osa sellele õhustikule, kus me suvitame ja jalutame, elame.… Loe rohkem »

Patsient
6 aastat tagasi

Neuroloogia vòiks tòesti oma parkimisplatsi teha…kohtumaja parklast haiglani on invaliididel ikka väga raske tulla.

REIN
6 aastat tagasi
Reply to  Patsient

Jah, HNRK autod ummistavad hommikul ümberkaudsed tänavad. Parkimiskohtade arv on naeruväärne. Kiitus Lainele, et parkla teevad. Sadama tänav on sealkandis ikka kaoses praegu. Ratastooliga seal liikumine oleks paras julgustükk.