Haapsalu kultuurikava kolib veebi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

http://www.visithaapsalu.com/

http://www.visithaapsalu.com/
Suviti iga kahe nädala tagant üllitatud voldikut „2 nädalat Haapsalus” enam paberile ei trükita. Sel aastal tuleb suvi teisiti, sest kultuurikava kolib veebi.

„See tuleb meie veebilehele visithaapsalu.com,” selgitas Haapsalu turismiinfokeskuse juhataja Annika Mändla.

Veebi loodav kultuurikava tuleb Mändla sõnul uue, nüüdisaegse lahendusega. Huviline saab välja valida oma lemmiksündmused ja salvestada need oma personaalsesse ajaplaneerijasse. „Valida saab teemade järgi, näiteks kontserdid, lastega peredele mõeldud sündmused,” kirjeldas Mändla. „Selline hea tänapäevane lahendus tuleb.”

Turismiinfokeskus soovib välja andma hakata ka kuurordikaarte. „Kunagi oli Haapsalus selline kuurordikaart, mille said suvitusmaksu tasumisel,” selgitas Mändla. „Nüüd on mõte see taastada. See töötaks nagu suurlinnades: ostad selle kaardi ja sulle tekivad soodustused, saad näiteks mõnda muuseumi tasuta sisse.”

Mändla sõnul oleks kuurordikaart ka ilus meene.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
bla
5 aastat tagasi

Selle liigutusega kokkuhoidu ei tule. Ka nutisõbralik inimene on piisavalt laisk et mitte netis tuhlata selle kava pärast. Senine paberil voldik oli ideaalne esikuriiulil või külmkapil hoidmiseks ja tänu sellele ikka päris palju toredaid üritusi külastatud kuhu muidu ehk ei oskakski sattuda. Nuti kellad-viled on toredad asjad kui neile voldiku peale trükitud qr-koodi kaudu ligi saaks näiteks

just
5 aastat tagasi

muud pole ju teha kui ainult netist otsida,valida ja salvestada ….
Ja kust see turist peab selle netiaadressi leidma ?

pole hullu, õige otsus
5 aastat tagasi
Reply to  just

Turist oskab kindlasti kirjutada haapsalu.ee ja leiab ka kindlasti. Kellele neid pabereid enam vaja peaks olema?

Velirand
5 aastat tagasi

Väga lühinägelik otsus.
Kõik ei käi, nina mobiilis ringi.

kohalik
5 aastat tagasi

Infovoldik oli igati teretulnud asi nii linnarahvale, kui külalistele. Ei näpi ma pidevalt telefoni, ega istu päevad läbi internetis. Hea oli hoida infovoldikut taskus või kotis. Jääb mulje, et kohalikud turismi asjapulgad on väsinud oma tööst ja eks linnavalitsuselgi on ükskõik. Vaadake seda linnavalitsuse kodulehekülge ja te veendute selles kuidas linnavalitsus oma infot jagab.

Igaaastane Suvitaja
5 aastat tagasi

See on küll paha mõte. Võib olla kohalikule see sobib aga külalisena tahaks leivapoest voldikut saada ja näha, mis kuskil sellel päeval toimub. Ei ole mu telefonis enam äppile kohta ja ainult puhkuseajaks ei hakka vajalikke äppe kustutama ja ruumi tegema. Ohoo polegi äpp! Telefonist tuleb hoopis internetis sobrada. Jääb ära nii või naa. Kahju.

Kuglimugli
5 aastat tagasi

Pigem võiks olla infovoldik, peopesa suurune, mahuks käekotti või taskusse. Netti muidugi, kuid voldik on käepärasem, ei pea otsima hakkama.