Galerii: Läänemaa töömess Haapsalu kultuurikeskuses

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Täna oli Läänemaa töömessil pakkumisel üle saja töökoha Läänemaal, peale selle töökohti Läänemaalt väljaspool. Töömessi peeti Haapsalus neljandat korda. Esimest korda oli töömess aastal 2015 Haapsalu kutsehariduskeskuses. Läänemaa töötukassa tööandjate konsultandi Regina Triebstocki sõnul käib töömessil tavaliselt 500-600 tööotsijat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Uskumatu!
Uskumatu!

Selline palgaralli oli, et võttis hingetuks. Eeldan, et ka pärast esimest palka, võtab ka hinge kinni!

Pook
Pook

Tegime poistega ennem väiksed õlled ja mõtlesime ka et lähme vaatame. Aga siis mõtlesime ümber ja õieti tegime, sest seal me-n-did ja vangla ka kohapeal.
Oleksid meid veel äraviinud.

wpDiscuz