Läänemaa JK jäi Viimsile alla 0:2

Läänemaa jalgpalliklubi meeskond. Foto Theimo Tülp

Läänemaa JK sai hooaja esimese kaotuse, kui jäi võõrsil 2:0 alla liigaliidrile Viimsi JK-le.

Viimsi KK staadionil pandi kell 14 pall mängu Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna-lääne piirkonna IV vooru kohtumises Viimsi JK ja Läänemaa JK vahel. Viimsi tuli mängule liigaliidrina, olles võitnud kõik kolm senist kohtumist. Läänemaa saldoks kaks võitu ja üks viik.

Kohtumise avapoolaeg möödus suuremas osas Viimsi pallivaldamisega, kus korra ka väga hea väravavõimaluseni jõuti, kuid Hendrik Siht oli see, kes Läänemaa viimases hädas päästis.

Teisel poolajal mängis Läänemaa olulisemalt kõrgemal, mis pakkus Viimsile rohkem võimalusi, kuid samas tekitas ka Läänemaale mõned rünnakuvõimalused. Kahest rünnakust aga Läänemaa murti ning kohtumine lõppes 2:0 kodumeeskonna võiduga.

Läänemaa JK eest mängisid Hendrik Siht, Kaarel Koel, Bert Rotberg, Andre Kaja, Tarvo Manni, Morten Saar, Kristo Enn, Talis Tamm, Artur Matto, Karmo Einmann, Aare Avila, Leonid Bragin, Keven Kirs ja Joosep Altmets.

Liigatabel ja teiste mängude tulemused on nähtavad siit: http://jalgpall.ee/voistlused/madalamad-liigad/2/II.W/S

Läänemaa järgmine mäng toimub reedel, 20. aprillil, kui sõidetakse külla Raplamaa JK-le.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass1.
6 aastat tagasi

2-ne liiga on amatööridele. ma imestan: on ikka tahtmist
peale tööd või koolipäeva palli taga ajada!

Ausaltjaotse
6 aastat tagasi
Reply to  Sass1.

Küll sul on alles jultumust! Mida ise peale kartulikoorimise saavutanud oled?