1

Poolfinaalidest said edasi Nõva ja Korvpallikool

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Foto wikipedia

Läänemaa korvpallimeistrivõistluste poolfinaalide korduskohtumistes möödunud nädalavahetusel sündis üks üllatustulemus, kuid finaali pääsesid põhiturniiri paremad.

Nõva Kalasaba sai jagu Tradilost 104:74. Nõva eest viskas Owe-Kristjan Kallas 25 punkti. Raiko Orumaa sai kirja 23 punkti ja 14 lauapalli. Tradilo resultattivseim oli Herkki Rank 26 punktiga. Mängudega 2:0 sai finaalikoha Kalasaba\Nõva.

Teises poolfinaalis tuli suurfavoriit Korvpallikool mängima vaid viiekesi ja lõikas valusalt näppu. Nende õnneks oli neil esimesest mängust suur algedu sees. Koolipoisid haistsid oma võimalust ja kasutasid vanameister Ilo Toomi eestvedamisel selle ilusasti ära, nii teenisidki Jaanus Levkoi hoolealused oma esimese võidu. 75:71.

Spordikoolile tõi Ilo Toom 26 punkti ja 14 lauapalli.

Korvpallikooli eest sai Dima Tšerepanov kirja 28 punkti.

Mängud jäid küll 1:1 viiki, kuid korvide vahe +44 viis finaali Korvpallikooli.

Rudolf Lumiste, Rannarootsi Läänemaa korvpallimeistrivõistluste peakohtunik

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sirje
Sirje

Ilo Toom ja vanameister ? Ärge ajage jama. Kui pole millestki kirjutada siis ole vait.

wpDiscuz