0

Madal veetase võib häirida mandri ja Hiiumaa vahelist parvlaevaliiklust

Avatar

BNS

Parvlaev Tiiu. Foto: Urmas Lauri
Parvlaev Tiiu. Foto: Urmas Lauri

Madal veetase võib hakata häirima mandri ja Hiiumaa vahelist parvlaevaliiklust ja see võib isegi katkeda.

Tallinna Tehnikaülikooli Meresüsteemide Instituudi prognooside kohaselt võib veetase lähipäevil Rohuküla-Heltermaa laevateel langeda tasemele, mis võib hakata häirima laevaliiklust või halvimal juhul peatada selle täiesti, teatas TS Laevad esmaspäeval.

Ettevõte palub reisijatel enne sadamasse minekut jälgida operatiivset teavet praamid.ee veebilehel ja Facebookis. “Laevakaptenid teevad jooksvalt otsuseid lähtudes reisijate, sõidukite ja laeva ohutusest. Ühtlasi vabandame ette võimalike ebamugavuste pärast,” teatas ettevõte.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz