0

Ilmus Lääneranna vallalehe jaanuarinumber

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääneranna Teataja.

Täna saabus trükikojast Lääneranna vallalehe Lääneranna Teataja esimene pabernumber. Vallalehe kojukanne algab juba sel reedel.

“Meie leht on kõigile elanikele tasuta ning peaks tulema igasse meie vallas registreeritud postkasti,” selgitatakse Lääneranna valla Facebooki-lehel. Kui leht hiljemalt 6. veebruariks postkasti ei jõua, siis tuleb sellest vallalehe toimetusele märku anda. “Siis saame selgitada välja, kas tegemist on postiljoni ühekordse eksimuse või mõne muu probleemiga,” antakse vallaelanikele nõu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz