Galerii: Šoti päritolu koerad jalutasid Haapsalus

Eilsel Šoti kultuuripäeval jalutasid läbi linna Šoti päritolu koerad.

Koeri just palju ei olnud. Esindatud oli kaheksa koeratõugu. Iga tõugu esindas üks või kaks koera.

Esitlusmarsil näitasid end Šoti terjer, borderterjer, Skye terjer, Cairni terjer, Dandie Dinmonti terjer, Shetlandi karjakoer, bordercollie ja habecollie. Koerad jalutasid torupilli muusika saatel Haapsalu lossiplatsilt kultuurimaja juurde, kus huvilised said koeri paitada ja omanikega juttu rääkida.

Kokku on Šotimaalt pärit koeratõuge 18, mõni neist on ka Šotimaal haruldane.

 

Arvo Tarmula fotod

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz