Iloni Imedemaal autasustati tublimaid meisterdajaid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Meisterduskonkursi parimad Ronja Rajas (vasakult), Mia-Marii Liivlaid, Aleksander Jubg ja Mirtel Meos. Foto Arvo Tarmula

Pühapäeval autasustati Iloni Imedemaal meisterduskonkursi “110 Lindgreni tegelast” viite kõige tublimat meisterdajaid.

Iloni Imedemaa ja ERRi Lastejaama ühiselt korraldatud konkursile meisterdasid lapsed tänavu kevadel ligi poolsada Astrid Lindgreni raamatukangelastest inspireeritud tegelast.

Lastejaama ja ERRi lastesaate Lastetoa lemmikud selgusid juba kevadel. Nüüd, Astrid Lindgreni 110. sünniaastapäeva eel kuulutati välja rahva lemmikud, kelleks olid Ronja Rajas, Mia-Marii Liivlaid ja Madli Jakobsoo, muuseumitöötajate lemmik Aleksander Jung ning soomerootsi raamatuillustraatori Christel Rönnsi poolt välja valitu Mirtel Meos.

Meisterduskonkurss “110 Lindgreni tegelast” kuulutati välja tänavu kevadel. Konkursile saadetud tööd olid rahvahääletuseks suve läbi välja pandud Iloni Imedemaa käsitöötoas ja facebookilehel.

Armastatud Rootsi lastekirjaniku Astrid Lingdrenil oleks 110. aastat täitunud 14. novembril.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments