Lääne Elu paberleht teisipäeval, 1. augustil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel0108001

Aidi Vallik: mürgitamata elu

Mesilased surevad. Ajakirjandus kirjutab. Inimesed on jahmunud.

„Paljude teadvusesse on jõudnud küsimus: kui mürkkemikaali jääke oli analüüsitud viljas sada korda lubatust enam, siis kas tõesti oleks selline vili ka meie toidulauale jõudnud?” küsib kolumnist Aidi Vallik. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Lihula kohvikutepäeval käis viis tuhat inimest

Laupäeva keskpäeval oli Lihulas raske parkimiskohta leida ja peatänaval vooris rahvast sama tihedasti kui Tallinna kesklinnas.

Kella kümnest hommikul hilisõhtuni oli Lihulas avatud 20 ühepäevakohvikut – 13 linnas ja seitse külades. „Ma pakun, et kokku võis kohvikutes käia oma 4000–5000 inimest,” ütles päeva koordinaator Kristina Kukk. Kohvikutepäeva pidas Lihula teist suve, traditsiooniliselt juuli viimasel laupäeval. Mullu külastas Lihula kohvikutepäeva kolme tuhande inimese kanti.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Postiloll
Postiloll

pohh pole sest lihulast vei. hea et need joodikud ja kaklejad pärnumaa alla ära kaovad varsti

wpDiscuz