Rock in Haapsalu galerii: Gary Brooker teeb koos Eesti esimuusikutega proovi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Briti legendaarne rockmuusik Gary Brooker valmistub praegu Haapsalu kultuurikeskuses koos Eesti muusikutest koosneva saatebändiga Rock in Haapsalu laupäevaseks suurkontserdiks.

Brookerit saadab Raul Vaigla ansambel, mis koosneb Eesti vaieldamatutest tippmuusikutest. Kuldsesse koosseisu kuuluvad Raul Vaigla (basskitarrid), Antti Kammiste (klahvpillid, taustavokaal), Aare Põder (klahvpillid), Ain Varts (kitarrid), Andrus Lillepea (trummid).

Muusikud saadavad nii Paul Youngi kui ka Gary Brookerit. Samuti on nad laval ka koos Tõnis Mägi ja Ivo Linnaga.

Juba mitmendat tundi käib kultuurikeskuse rõdusaalis Raul Vaigla ansambli ja Gary Brookeri ühine proov laupäeval toimuvaks suureks galakontserdiks, kus tulevad lisaks lavale ka sümfooniaorkester ja Haapsalu kammerkoor.
Orkester ja kammerkoor harjutavad täna veel eraldi. Homme toimub suur ühisproov, millega liituvad ka taustalauljad Dagmar Oja ja Kaire Vilgats. 

Fotod: Arvo Tarmula

Gary Brooker ja Raul Vaigla ansambel1 Gary Brooker ja Raul Vaigla ansambel2Gary Brooker ja Raul Vaigla ansambel4 Gary Brooker ja Raul Vaigla ansambel5 Gary Brooker ja Raul Vaigla ansambel6 Gary Brooker ja Raul Vaigla ansambel7 Gary Brooker ja Raul Vaigla ansambel8 Gary Brooker ja Raul Vaigla ansambel9
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments