Päästeteenistus: olge kütmisel ettevaatlikud!

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tulekahju Taeblas 150 (1280x853) Liigkütmine võib põhjustada tulekahju. Foto: Urmas Lauri

Külmakartuses ärge aga tehke liiga soojaandjatele – vältige kindlasti ülekütmist, soovitab Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais.

Väljas on keskmisest külmem ja kindlasti huugavad ahjud ning kaminad täiel võimusel. Loodame, et kõik jõudsid möödunud nädalavahetusel oma kütteseadmed üle kontrollida ning vajadusel tegid ka puhastustöid.

Tehke ka oma kodustele suitsuanduritele kiire kontroll, kas need on ikka töökorras ning valmis ohu korral sellest teada andma. Külmakartuses ärge aga tehke liiga soojaandjatele – vältige kindlasti ülekütmist! Pigem kütke vähem, aga tihedamalt, üks kord hommikul ja teine kord õhtul.

Kui kasutate sooja saamiseks elektriradiaatoreid või puhureid, olge kindlad, et teie elektrijutmestik peab vastu koormusele. Kindlasti ärge asetage neid kergestisüttivate materjalide lähedale või midagi sellist nende peale.

Olge hoolivad ning tundke huvi, kuidas saavad külmaperioodil hakkama teie lähedased või naabrid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
terviseamet
7 aastat tagasi

olge söömisega ettevaatlikud

hah
7 aastat tagasi

Ettevaatlik olla on lihtne, aga jõle tüütu on kaks korda päevas kütta. Vähemalt on järgmisel nädalal soojem.