0

Läänemaalt kingikotti: Jõuluaegne klaasisära (Lääne-Nigula)

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kingiidee08

Klaasist küünlaümbris sobib kingikotti ideaalselt. Foto: Urmas Lauri

Palivere bussipeatuse taga kunagises kaupluses tegutseb juba kümme aastat klaasikoda U-Stuudio.  

„Küünlaümbrised lähevad enne jõule hästi kaubaks,” ütles stuudio omanik Urve Sikemäe. Olenevalt suurusest ja sellest, kas küünlaümbrisega on kaasas ka lõhnavaagen, maksab ainulaadne kink 20–25 eurot.  

Pakkuda on stuudios ka igasugust klaasist ja portselanist kaupa: kellad, vitraažid, vaagnad, küünlaümbrised.  

U-Stuudio kaupa saab osta vaid Paliverest. Kingipoodide kaudu Sikemäe oma toodangut ei müü. Kui on mahti, käib ta laatadel ning sealt saab Paliverest pärit toodangut osta küll. Vahel ka mõnest suuremast asutusest, kus U-Stuudio soovi korral müügipäeva korraldab. „Eile käisin Tallinnas PERHis müümas, täna pakin kaupa lahti ja sellest ka see segadus,” ütles klaasikoja perenaine. 

Kes soovib klaasist jõulukingi oma käega valmis meisterdada, saab seda Paliveres teha. „Aga selleks tuleks ikka alati ette helistada,” nentis klaasikoja perenaine. „Tööpäeviti kell 10–17 on stuudio kindlasti avatud.” 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz