Haapsalu tänavad on väga libedad

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Esimene lumi Haapsalus

Eile õhtul alanud lumesadu ja öised miinuskraadid on muutnud Haapsalu tänavad väga libedaks.

Haapsalu linnahoolduse juht Alo Lõps ütles, et kõnniteede lumest puhastamise ja libedusetõrjega alustati juba hommikul kell viis.

Linnahooldus vastutab aga vaid käputäie kõnniteede korrasoleku eest. Näiteks kuuluvad linnahoolduse vastutusalasse Jaama ja Karja tänava kõnniteed, samuti osa Tallinna ja Lihula maantee kõnniteedest. Erakinnistuga piirneva kõnnitee korrasoleku eest vastutab kinnistu omanik.

Ehkki tänavad olid hommikul väga libedad, ei ole see Läänemaa haigla traumapunkti töökoormust hüppeliselt tõstnud. „Öösel ei pöördunud traumapunkti keegi,” ütles Läänemaa haigla ravijuht Kai Tennisberg. Hommikul pöördus traumapunkti kannatanu, kes oli autoga teelt välja sõitnud. „Rohkem pole kedagi,” ütles Tennisberg.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ikka+nii.
7 aastat tagasi

Isegi Posti tn.eramajade juures kõnniteed hoiab puhtana tasuline kojamees, mille maksab kinni ikka majaomanik. Ja siis tuleb traktor sahaga. Et saab topelt puhastust.

Tii
7 aastat tagasi

Pagulastele labidad kätte ja tööle ! Siin pole keelt vajagi , nii et head lõimumist .

Tiile
7 aastat tagasi
Reply to  Tii

Oled hakkamist täis. Võta labidas kätte ja mine näita eeskuju.

Juhhaidii
7 aastat tagasi

Miks ei ole juttu olukorrast linna tänavatel. Oli juba mitu tundi lumetuisu algusest möödas, aga linnas valitses rahu. Kes vastutab? Kas ka linnahooldus?

PinkPlonk
7 aastat tagasi

Linnamajandus võiks kõnniteed puhtaks lükata ja arve esitada eraomanikule. Linnas on palju üksikuid vanureid, kes ei jaksa väravast enda maja trepini lumest puhastada, mis kõnnitee puhastamisest siis rääkida. Linn peaks eelkõige jalakäijate peale mõtlema üldiselt, mis sellest kasu, kui üle ühe peab kõnniteel lumesodis sumpama.

Arvos
7 aastat tagasi
Reply to  PinkPlonk

Võta siis labidas kätte ja mine omale rada puhastama.