Haapsalus põrkusid kokku mopeed ja sõiduauto

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Avarii Haapsalus (urmas lauri)

Peateel liigelnud roller sattus Tallinna mnt ja Niine tänava ristmikul avariisse. Foto: Urmas Lauri

Täna keskpäeval juhtus Haapsalus Tallinna maantee ja Niine tänava ristmikul liiklusõnnetus, kus põrkusid mopeed ja sõiduauto.

Mopeed tuli kesklinna poolt mööda Tallinna maanteed, Niine tänavalt välja sõitnud autojuht ei andnud talle teed. “Toimus kokkupõrge, moopeedijuht sai veidi vigastada,” ütles sündmuskohal õnnetuse asjaolusid jäädvustanud politseinik.

“Kiirabi poolt fikseeriti vigastusi mopeedijuhil,” ütles Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse välijuht Vaima Valk ja lisas, et suurt viga mopeedijuht siiski ei saanud. “Seisab omal jalal, midagi ei ole,” tõdes Valk.

“Läks hästi,” nentis välijuht, täpsustades, et mõlemal liiklusvahendil on vaid väikesed mõlgid.

Mõlemad sõidukijuhid olnuks nõus omavahel ka ilma politsei sekkumata kokku leppima, polnud see võimalik, sest mopeedijuhil tuvastati kehavigastusi.

Kuigi mopeedijuht ei soovinud vigastusi protokolli kirja panna, pidi politsei seda siiski tegema. “Mina ei saa meedikutega vaielda,” nentis avariikohal tegutsenud politseinik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ibra
8 aastat tagasi

Uhh uhh pots