Vormsi vallavanem jäi ametisse

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Vallavanema Tanel Viksi umbamine Vormsis

Vormsi volikogu jättis vallavanema Tanel Viksi (ees vasakul) ametisse. ARVO TARMULA

Vormsi vallavanema umbusaldus kukkus täna läbi, umbusaldamise poolt hääletas kolm ja vastu oli kuus liiget.

Vormis vallavanema Tanel Viksi umbusaldamise algatasid volikogu kolm liiget valimisliidust Ka Talvel Vormsis: Urmas Pau, Ove Koska ja Andres Koch. Nad heitsid ette sotsiaaltöö puudulikku korraldamist, vigu hangete korraldamises, Viksi enda firma eelistamist, halvasti ette valmistatud eelnõusid jm.

Viks võttis omaks ainult selle etteheite, et eelnõud võiksid olla paremini ette valmistatud.

Umbusalduse sisseandmine näitab, et võimulolev valmismisliit Ka Talvel Vormsis ei ole enam ühtne, sest kolm umbusaldajat ei pidanud nõu liidu teiste liikmetega. Andres Koch üles, et ei välista ka volikogu esimehele umbusalduse avaldamist, aga seda näitab aeg.

Anu Streng opositsioonis valimisliidust Vormsi ütles, et alguses nad Viksi ei toetanud, aga praegu paistab,et vallavanemast võib veel asja saada, samuti ei ole praegu õige aeg vallavanemat vahetada.

Andres Kochi sõnul ei ole neil ei uue vallavanema ega volikogu esimehe kandidaati.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Teadagile
7 aastat tagasi

Ühine tegevus ühise asja nimel puudub saarel juba ammu. Kohalik paks ei üllata enam kedagi. Jookseb sinna kust saab.

Jansa
7 aastat tagasi

Nii lihtne kõik ongi, lapsemeelsus- oma tahtmist ei saa, kõrvaldame juhid! Arutu tegevus. Olgem koostööaltis ja leiame kitsaskohad ühiselt, teeme paremaks ühiselt. Kaks neist pole üldsegi nö. põhikohaga Vormsi inimesed. Koch üllatab!

Teadagile
7 aastat tagasi

Pikk ja kaks paksu tahtsid Ridalat järgi teha aga siiani ei ole aru saanud et kohalikud volinikud ei lähe nende kampa. Maha mänginud ennast seal mättal! Ainult Borrby ja Kerslätti “sõbrad” seljataga. Nendest vähe mehed. Mul oleks nüüd küll silmad häbi täis ja astuksin ise tagasi.

to teadagi
7 aastat tagasi

nafta maardlad, kivisöe kaevandused

Teadagi
7 aastat tagasi

Lihtsalt uskumatult uskumatud Härrad need umbusaldajad! Ehk oleks aeg hakata uusi jahimaid otsima. Tuulikud, vetikad, suvaliste maade niitmine, loomakasvatus, umbusaldamine…..mis järgmiseks?