0

Ottomar Ladva võitis Lembit Olli mälestusturniiri

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Ottomar Ladva (hanna samosonerr) (1)

Maletaja Ottomar Ladva. Foto: Hanna Samoson

Ottomar Ladva võitis Tallinnas peetud Lembit Olli mälestusturniir kiirmales. Ladva saavutas viis võitu ja kaks viiki. Teise koha sai suurmeister Igor Shvyrjov ja kolmanda Ilja Široš. Kokku osales Lembit Olli mälestusturniiril 81 maletajat.

Eesti ühel andekamal maletajal, Lembit Ollil, oleks 23. aprillil täitunud 50. eluaasta, kuid ta elutee lõppes traagiliselt 1999 aastal. Lembit Olli mälestusturniir on Eesti maletajate seas alati olulisel kohal.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz