Esmaspäevast alustab Haapsalu ja Tallinna liinil sõitmist Simple Express

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Simple Express buss

Simple Express buss. Foto: Hendrik Osula

Eesti esimene odavbussifirma Simple Express alustab 24. aprillil reisijate teenindamist Haapsalu-Tallinn suunal. Juba on müügil piletid hinnaga alates ühest eurost kõikidele mais toimuvatele reisidele.

Simple Express bussid väljuvad Haapsalust iga päev kell 17:30 ja Tallinnast kell 13:30. Sõit kestab üks tund ja 45 minutit, Läänemaal peatub buss 12 vahepeatuses. Sarnaselt teistele Simple Express liinidele algavad piletihinnad Haapsalu-Tallinn suunal ühest eurost ning tõusevad järk-järgult vastavalt nõudlusele ning ostukohale.

„Simple Express soovib pakkuda Läänemaa elanikele igapäevast mugavat bussiühendust Tallinnaga,“ ütles ettevõtte kommertsvedude juht Ott Arumeel. „Meie reisid on taskukohased ning soodsaima hinnaga ostetud piletid kehtivad ka mistahes vahepeatusest bussile tulekul.“

„Kõige odavamaid pileteid pakume alati sõitjatele, kes planeerivad oma reisi varakult ning ostavad pileti läbi meie veebilehe. Piletimüük järgmisel kuul väljuvatele Simple Expressi reisidele avatakse eelneva kuu esimesel kuupäeval,“ selgitas Arumeel. Bussipilet on kõige kallim vahetult enne reisi algust bussijuhilt ostes.

Esimese ning seni ainsa bussifirmana võimaldab Simple Express tulla alates 1. maist bussile ka Haapsalus asuvast Niine peatusest.

Tallinn-Haapsalu liini teenindatakse mugavate bussidega, milles on tavapärasest laiem istmevahe, tasuta Wi-Fi ning pistikud elektrooniliste seadmete laadimiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments