Skandaali sattunud Cim Aaje lahkus Eestist

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

IMG_7871

Cim Aaje rääkis veel eile, et kavatseb jääda Haapsallu ja võimalusel alustada vabatahtlikuna Läänemaa loomade varjupaigas. Foto: Arvo Tarmula

MTÜ Haapsalu Loomade Varjupaigas kaks aastat vabatahtlikuna töötanud Rootsi kodanik Cim Aaje lahkust Eestist pärast homoseksuaalsete solvangute avalikuks tulekut.

Aaje andis intervjuu Eesti Päevalehele ja Lääne Elule. Lugude avaldamise järel sattus Aaje sotsiaalmeedias tugeva kriitika alla, mis võis ajendada teda lahkuma.

Aaje elukaaslane ütles Lääne Elule, et Aaje sõitis hommikul Tallinna, kust ta läheb edasi Rootsi laevale. Kas ja millal võiks Aaje Haapsallu naasta, tema elukaaslane öelda ei soovinud. Samuti ei soovinud ta avaldada põhjust, miks otsustas Aaje Eestist ära sõita.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hurraa
7 aastat tagasi

Cim Aaje on tagasi!

Mina
8 aastat tagasi

Peaasi et sama teed ei läinud kui …khmmmmkes teab see loeb minevikust…

Kohe ei meeldi valetamine...
8 aastat tagasi

Tänase LE artikkel algab: “Aaje pakkis eile asjad ja sõitis Tallinna, et minna Rootsi laevale.” See laev tõi ta küll ainult Uuemõisa mitte Rootsi. Lisaks sellele, et ta oli eile õhtul omas kodus, võttis ta seal vastu külalisi – alaealisi tüdrukuid (algkooli lapsi). Kas see Aaje saab valetamisest kõhu täis?

naabri valve
8 aastat tagasi

Nii armas kui naabrid hoolivad ja inimese äraolekul ikka korteril silma peal hoiavad.

see on nii
8 aastat tagasi

et kui lehte ja mujale ajakirjandusse ei topita siis kes viitsiks või keda huvitaks; ; Aga kui juba mitmes väljaandes ja delfis lausa video siis kas peaks arvama et tegu on lausa üleriigiliselt olulise teemaga. Ei peaks raiskama ajakirjanduslikku ressurssi sellisel otstarbel.Ühe ettevõtte või mis ta ongi )loomade varjupaik) v.o. hoopis MTÜ tegevusega seotud arutelud võiks vajadusel piirduda kohaliku Lääne Elu veergudega. EPL ja DELFI ei ole selleks küll hea valik.

Dorothea
8 aastat tagasi

Millist õulust õhkab mõne eestlse kommentaar…Elage ise ja laske teistel ka elada!

rego
8 aastat tagasi

ma ei saa aru kellesse puutub teiste isiklik elu liiga palju sorgitakse selles

Mina
8 aastat tagasi

elukaaslane on vaba..mees või naine…ma söön oma mütsi ära kui mõlemad pole mehed…

koeraomanikust naaber
8 aastat tagasi

Kahju, esimesel kohtumisel leidis ta ühise keele minu koeraga…Oli lahke ja rõõmsameelne kodanik. Tema juures kodu leidnud kiisusid näen õnneks veel tema aknalaua peal.

Pille
8 aastat tagasi

MIKS? MIKS? Ega film “Malev” pole niisama sündinud. Ehe näide!

jaan
8 aastat tagasi

Järjekordne näide ,et eestlane on ja jääb talupojaks. Inimene tuli siia ,tegi tänuväärt tööd ja ainus mis määravaks saab on tema orientatsioon.

olla võib, kuid ei tea
8 aastat tagasi
Reply to  jaan

Kust nii täpsed andmed, et AINUS….? Mina pole asjaga kursis, aga ühte poolt lugedes-kuulates ma poolt valida ei oskaks.

ei kommentaari
8 aastat tagasi

Varjupaiga juhataja Maarek Nõmmik ütles, et tema olukorda ei kommenteeri. Sama tõrges oli ka Maareku abikaasa Kristina. „Ma jagan kommentaare vaid Eesti politseile või mõnele muule kõrgemale instantsile, kuid ajakirjandusele ei ole minul midagi kommenteerida,” teatas Kristina.

Ikka tahetakse rääkida ainult kõrgemate instantsidega-väikeste vendadega me ei räägi.Oleks ju olnud võimalus kummutada alusetud kahtlustused, mis töötajal tekkisid ning öelda, miks tema tellimus tühistati ja raha kontole tagastati.

m
8 aastat tagasi
Reply to  jaan

Just, olen nõus.