0

Läänemaa politseinike päev: purjus mees ja kaklusesse sattunud mees

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Politseilogo

Läänemaa politseinike päev:

Joobes inimene: Kell 10.51 sai Haapsalu politsei teate joobes mehe kohta.

Vägivald: Kell 9.07 palus abi meesterahvas, kes oli eile kaklusesse sattunud ja soovis politseisse selle kohta avaldust esitada

Täna hommikust kuni laupäeva hommikuni postitab politsei- ja piirivalveamet 24 tunni jooksul oma Facebooki seinale infot numbrile 112 tulnud väljakutsete kohta. Kokkuvõtted laekunud kõnedest avaldatakse tunnise viivitusega ja suure üldistusastmega, et tagada teatajate anonüümsus ning mitte kahjustada võimalikke menetlusi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz