2

Aasta sotsiaaltöötaja on Varje Paaliste

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Varje Paaliste tuletas meelde, et kandidaate saab esitada veel pühapäevani. Foto: Arvo Tarmula

Varje Paaliste. Tarmula

Täna Uuemõisa mõisa valges saalis toimunud tänuüritusel "Läänemaa tunnustab 2015" kuulutati aasta sotsiaaltöötajaks Lääne-Nigula valla kultuuri-, hariduse- ja sotsiaalhoolekande osakonna juhataja Varje Paaliste. 

18 aastat nii Oru kui ka nüüd Lääne-Nigula vallas sotsiaaltööd teinud Paaliste tegeleb osakonna juhatamise kõrvalt ka Oru piirkonnas sotsiaalspetsialisti tööd. 

Paaliste puhul tõsteti esile tema positiivsust, hoolivust, planeerimisoskust ja eesmärgistatust, mis pani toimima ühinenud Lääne-Nigula valla sotsiaalosakonna. Nõu ja jõuga on ta algatatud mitu uuendust – hooldekodude kvaliteedihindamine, erinevad sotsiaalsed projektid inimeste heaolu parandamiseks. 

Aasta sotsiaaltöötaja valiti nelja kandidaadi hulgast. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
juss
juss

Inimene! Miks Sa ravile ei lähe?

Kübe
Kübe

Meie siin kapteni kõrtsis oleme nii harimatud ja ebakultuursed inimesed aga Paalisted meile kultuuri toomas pole näha olnud. Tema hakkab tegelema tulevikus neegritega. Aga pange nüüd tähele nüüd tärkab meie rinnus noore komsomoli toetamimisvajadus.

wpDiscuz