0

Läänemaa spordikooli lapsed tõid kolme maakonna sõprusmatšilt hulga medaleid

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Traditsioonilisel Lääne-Hiiu-Harju sõpruskohtumisel kergejõustikus osales sel aastal 92 last neljas vanuseklassis.

2007-2008 sündinud lastel oli kavas 60 m jooks ja kaugushüpe. Tüdrukute arvestuses tuli Läänemaale kolmikvõit. Kulla võitis Liisi Idvan. Hõbeda Lisete Mikk ja pronksi Janeli Eilpuu. Poistest sai hõbemedali Aron Urbas.

2005-2006 sündinud lapsed võistlesid 60 m jooksus, kaugushüppes, kõrgushüppes ja palliviskes. Tüdrukute arvestuses sai kuldmedali Emma Kathrina Hein, järgnesid Kleer Jaani ja Anett Saarjõe. Poistest sai pronksmedali Uku Toomas Rand.

2003-2004 sündinud laste mitmevõistluses võitis meile kulla Annabel Moor ja hõbeda Maily Märss. Poistest sai pronksmedali Robin Särg.

2001-2002 sündinud võistlesid 60m jooksus, kõrgushüppes, kaugushüppes ja odaviskes. Taas tuli meile tüdrukute kuldmedal, mille võitis Eliis-Maria Koit.

Kaja Ladva

treener

cxd ki reu zsw

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz