0

Läänemaa täpseim kütt on Artjom Deykov

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Läänemaa meistrivõistlused jahilaskmise kuuliharjutustes võitsid Artjom Deykov ja Martna Jahiselts. Võistlusprogrammis oli 20 lasku 100 m kaugusel jooksva põdra silueti pihta  ja 20 lasku metssea silueti pihta 50 m kauguselt.

Nii nagu igal alal, määrab tulemuse rohke harjutamine – mida rohkem treeningtunde, seda paremini märklauda tabatakse. Et tegemist on alaga, mis vajab head koordinatsiooni, siis on eelis noorematel meestel, vanuse kasvades tuleb rohkem vaeva näha ja just seda näitas ka võistluse protokoll.

I koht Artjom Deykov  366 silma

II koht Taavi Taal          359

III koht Aarne Taal        339

Võistkonnad:

I Martna JS              1064 silma

II Haapsalu JS          817

III Taebla JS             571

Läänemaa jahindusklubi juhatuse esimees Aarne Taal

taal laskmine2 taal laskmine taal laskmine1

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz