Lääne maavalitsus valib kolmandat korda aasta isa

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

ralid

Mullune auhinna saaja Toomas Räli. ARVO TARMULA

Läänemaal valitakse kolmandat korda aasta isa, teatas Lääne maavalitsus. Aasta isa auhinna eesmärgiks on väärtustada isadust ja perekonda ning tunnustada isa rolli laste kasvatamisel. Aunimetus antakse isale, kes on tubli lapsevanem ja perekonna väärtustamisel ning laste kasvatamisel eeskujuks ka teistele. Tiitli saajat tunnustab maavanem novembris isadepäeva paiku.

Läänemaa Aasta Isa 2013 oli päästjana töötav ning kogukonnaelus aktiivne nelja poja isa Kalle Orumaa Nõvalt. Läänemaa Aasta Isa 2014 tiitli pälvis mälumängude ja autotöökojaga tegelev viie lapse isa ning mitmekordne vanaisa Toomas Räli Taeblast. Kandidaate saavad esitada kõik, nii üksikisikud kui asutused ja ühingud.

Ettepaneku vorm on üleval Lääne maavalitsuse kodulehel, samuti statuut: http://laane.maavalitsus.ee/et/maavanema-poolt-antavad-autasud . Lääne maavalitsus palub ettepanekud saata hiljemalt 30. septembriks 2015 maavalitsusele aadressil Lahe 8, Haapsalu või e-postiga aadressil info@laane.maavalitsus.ee

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments