Vatla sügisturniiri võitis Lihula Jalgpalliklubi

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Autor Siiri Põldäär

Vatla Jalgpalliklubi korraldas täiskasvanutele Vatla kandis esimese jalgpalliturniiri. SIIRI PÕLDÄÄR

Vatla Jalgpalliklubi korraldatud sügisese jalgpalliturniiri võitis Eesti meistrivõistlustel III liiga läänetsoonis mängiv Lihula Jalgpalliklubi.

Vatlas peetud meeste jalgpalliturniirist võttis osa neli Lõuna-Läänemaa piirkonna võistkonda: Vatla JK, Lihula JK, Hanila Tulevik ja Kirbla.

Võistluste korraldaja Priit Tein Vatla Jalgpalliklubist tõdes, et turniir oli ajalooline, sest mitte kunagi varem pole Vatlas olnud täiskasvanutele jalgpalliturniiri. Küll on peetud rahvaliiga kohtumisi ja külademänge.

"Vatla sügisturniir oli esmakordne sellise suunitlusega turniir. Hanila Tulevik soovis sõpruskohtumist ja siis tekkiski mõte kutsuda veel paar võistkonda," lausus Priit Tein. Kampa võeti veel selle piirkonna kaks väikest asulat ja kokku saadi üks korralik jalgpallilaupäev.

Turniiri kõige haaravam kohtumine oli Eesti meistrivõistluste III liigas mängiva Lihula JK ja Eesti rahvaliigas mängiva kodumeeskonna Vatla JK vahel.

Lihula JK pääses 3:0 juhtima, kuid kodumeeskond jõudis meeletu lõpuspurdi toel 3:3 viigini. Siis aga vaigistas Vatla staadioni Madis Sibul, kes viimasel sekundil saatis nahkkera tugeva löögiga lati alla –  4:3 Lihula JK-le.

Vatla JK järgnevaks mänguks ennast koguda ei suutnudki ja kaotas suurelt ka Kirbla noortele. Lihula JK aga võitis kõik kohtumised ja Hanila Tulevikule jäi seekordsel turniiril statistiroll.

Lõppjärjestus Vatla sügisturniiril: Lihula JK, Kirbla, Vatla JK ja Hanila Tulevik.

Võitjameeskonnas mängisid Andro Aavik, Mairo Kanter, Raiko Söötmaa, Juhan Sepp, Cardo Jurs, Janar Smõtskov ja Madis Sibul.

Vatla JK tänab osalenud meeskondi ja loodab sügisese turniiri muuta traditsiooniks.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments