Läänemaa JK Haapsalu alistas eile FC Lelle 6:0

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Aare_Avila copy

Läänemaa JK Haapsalu kapten Aare Avila (pildil), Martin Salf ja Vladislav Šikirjavõi lõid võidukas mängus igaüks kaks väravat. ARHIIV

Läänemaa JK Haapsalu alistas laupäeval, 5. septembril kell 13 Haapsalu linnastaadionil peetud kohtumisel FC Lelle skooriga 6:0. Nii Martin Salf, Vladislav Šikirjavõi kui ka Aare Avila lõid igaüks kaks väravat.

Läänemaa JK Haapsalu suundus mängu teadmisega, et midagi vähemat võidust oleks katastroof. Vaja on hoida survet Kärdla linnameeskonnal ja hoida end eespool FCF Tallinna ülikooli duubelmeeskonnast.

Rabedast algusest hoolimata võis juba varakult tajuda, et läänlased olid oma vastastest üle ja võit on vaid vormistamise küsimus. Martin Salf, kes jättis väga hea võimaluse varakult kasutamata, teist korda enam ei eksinud. Avila söödust kaitseliini selja taha pääsenud, saatis ta täpse löögi värava alla nurka, viies läänlased varakult 1:0 juhtima.

2:0 värava sai enda nimele liiga edukaim väravakütt Vladislav Šikirjavõi, kes pärast pikemat puterdamist Lelle karistusala äärel suutis end löögile mängida ja palli alla nurka saata. Šikirjavõil oli ka pisut hiljem väga hea võimalus penaltist Läänemaa eduseisu suurendada, kuid FC Lelle väravavaht Rainer Emberg tõrjus penalti.

Esimese poolaja keskel mängis paremalt äärelt Leonid Bragin kahest kaitsemängijast mööda ja leidis täpse sööduga karistusala äärelt Aare Avila, kes ühe puutega tugeva löögi värava tahanurka saatis – 3:0.

Enne avapoolaja lõppu pääses Kristjan Koppel suurepäraselt ajastatud jooksuga kaitseliini selja taha ja lükkas palli enda kõrval asuvale Vladislav Šikirjavõile, kellel ei jäänud muud üle kui pall 20 meetri pealt tühja väravasse lüüa. 4:0 seisul mindi ka vaheajale.

Teisel poolajal kasvatas meeskonna kapten Aare Avila oma teise väravaga läänlaste edu viiele väravale, kui lõi väravavahi tõrjest tagasi põrkunud palli väravasse.

Mängu lõppseisu 6:0 vormistas Martin Salf, kes karistusala äärelt palli ilusti värava nurka keerutas.

Läänemaa JK Haapsalu järgmine mäng on 12. septembril kell 14 Kernu põhikooli staadionil, kus mängitakse JK Kernu Kadakaga, kellega Haapsalus kevadel 1:1 viiki mängiti.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments