Täna kiirendavad Kiltsis tõelised ässad

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kiirendusvõistlus. Foto Tarmo TomsonEsiplaanil Normunds Lacis, keda näeb võistlemas ka Kiltsis. Foto Tarmo Tomson

Kiltsi lennuväljal näeb täna kiireid autosid ja suitsevaid rehve, sest peetakse hooaja neljandat ja ühtlasi viimast kiirenduse meistrivõistluste etappi „EDRA Finals 2015“.

Koos meistrivõistlustega saab selleks aastaks läbi ka Eesti kiirenduse karikasari  ja lisaks Eesti meistrivõistluste finaaletapile on rajal ka Läti meistrivõistluste ning karikasarja autod.

Esimest korda on Eestis võimalik näha ülipõnevat ja mujal maailmas rohkete pealtvaatajate südameid kiiremini põksuma pannud võistlust, kus samal rajal ja samal ajal käimasolevate kiirendusvõistlusega toimub ka lõppkiirusvõistlus ühe kilomeetrisel distantsil.

Korraldajad olid eile päev otsa võistluspaigas ja raporteerisid, et rajale on kantud uus liimi- ja rehvikiht. „Parandasime rajas auke, meeleolu võistluspaigas oli suurepärane,“ kinnitab korraldaja Kaarel Oras. „Hetkel on õhus pinev ootus ja päike särb taevas – tõotab tulla üks tõeliselt mõnus ning põnev võistluspäev," lisas ta. 

 

Ajakava:

08 Check-in ja tehniline ülevaatus avatud

09 Avatakse väravad pealtvaatajatele

10 Ajasõitude algus

15 Eliminaatorisõidud

19 Autasustamine

Pilet 10 eurot, alla 18 aastased saavad võistlust vaatama tasuta!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments